Buřtguláš
Suroviny
500 g drůbežího kabanosu nebo točeného salámu
300 g brambor
2 lžíce sádla
5 cibulí
1 lžíce sladké mleté papriky
1 lžička pálivé mleté papriky
1 lžíce hladké mouky
1 zelená paprika
majoránka
kmín
1-2 stroužky česneku
1-2 lžíce smetany (není nutné)
sůl
Postup
Na sádle osmažíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kolečka salámu a osmahneme. Přidáme sladkou i pálivou papriku a mouku, opečeme a zalijeme 3 dl vody. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a kmín. Přivedeme k varu, přidáme nakrájenou papriku, majoránku, utřený česnek, podle chuti přisolíme a povaříme, dokud brambory nezměknou.Můžeme přidat i 1-2 lžíce smetany.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6 225x
Komentáře receptu Buřtguláš
anonym: | pondělí 12. května 2008 |
Ahoj všichni, do receptu jsem přidala ještě jeden rajčatový protlak a trochu gulášového koření. Doporučuji, bylo to výborné |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!