Burguňon

Suroviny

750 g hovězího masa
1 l červeného vína
2 kostky masoxu
cibule
mrkev
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli na proužky, mrkev nastouháme. Střídavě skládáme do hrnce maso, cibuli, mrkev atd..Poslední vrstvu masa opepříme a zalijeme to červeným vínem (nejlepší je nechat přes noc uležet, ale nemusí se). Před dovařením přidáme dle chuti 2 kostky masoxu. Vaříme to v papiňáku asi hodinu, v normálním hrnci to trvá déle. Jako příloha je nejlepší chléb, ale lze podávat i s knedlíkem, bramborem nebo rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 546x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 3) 9,00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Burguňon


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist