Grilovaná vepřová žebírka
Suroviny
1 kg vepřových žebírek nebo kotlet
2 lžíce oleje
2 lžíce bílého vína
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce citronové šťávy
pár stroužků česneku
špetka glutasolu
3 lžíce bylinek (balazla, estragon, petrželka)
pepř
sůl
Postup
Žebírka naklepeme a marinujeme aspoň 3 hodiny ve směsi, kterou jsme připravili spojením výše uvedených přísad. Potom pomalu asi půl hodiny grilujeme. Jako přílohu podáváme chléb.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 826x
Hodnocení receptu:
8,50 (počet: 6)
8,50
6
10
Komentáře receptu Grilovaná vepřová žebírka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!