Sladký šmorn

Suroviny

1/4 kg krupice
1 rohlík
skořice
rozinky
cukr
máslo
voda

recept nemá fotografii

Postup

Krupičku osmažíme dozlatova, zalijeme vodou a necháme po zamíchání pod poklicí zapařit - krupička musí objemově nabýt na dvojnásobek, poté přidáme rohlíky nakrájené na kostičky, skořici, cukr a máslo podle chuti.
Podáváme s ovocným čajem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 925x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,29 (počet: 7) 7,29 7 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Sladký šmorn

anonym: úterý 12. února 2008
Za mích dětských let,jsem měla hrozně ráda šmorn u mé babičky,ale ta ho dělala z litého těsta trochu husčí,než na palačinky ,nalila ho do pekáčku dobře vymazaného a dala péct,když se těsto začalo jakoby srážet,lžící ho rozdělala to se během pečení dělalo několikrát ,pokud těsto nebylo pěkně opečené ,ze všech stran.K tomu jsme mívali kompot.To byla baš.............a!!!!!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist