Velikonoční maso

Suroviny

1 kg vepřového bůčku
6 vajec
1 lžíce kořenící směsi
4 stroužky česneku
1 lžička soli
1 lžička mletého pepře
mletá paprika na obalení (sladká nebo pálivá)
úzký sáček na tlačenku

ukázka receptu Velikonoční maso (z mobilní aplikace pro Android)
Posunovut vlevo
ukázka receptu Velikonoční maso (z mobilní aplikace pro Android)
Posunout vpravo

Postup

Maso s česnekem umeleme, přidáme koření a vejce. Dobře promícháme, můžeme použít hnětač. Sáček na tlačenku naplníme, ze stran pevně zavážeme provázkem a dáme aspoň na 2 hodiny do lednice odležet. Potom maso vložíme do vroucí vody a vaříme 90 minut. Po vychladnutí vyjmeme ze sáčku a obalíme v paprice. Krájíme na plátky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 623x
Zdroj: Všechno co mám ráda
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 2) 10,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Velikonoční maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist