Ledová horká čokoláda
Suroviny
200 ml smetany ke šlehání
1 lžička kukuřičného škrobu
50 g tmavé čokolády s pomeranči
30 ml pomerančového likéru
čokoládová zmrzlina
Postup
V malém kastrůlku rozehřejeme smetanu se škrobem. Přidáme čokoládu a zahříváme do rozpuštění čokolády. Do sklenek rozdělíme likér, zalijeme horkou čokoládou. Ozdobíme kopečky zmrzliny a podáváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 080x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Ledová horká čokoláda
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!