Pařížské kostky
Suroviny
440 ml polohrubé mouky
440 ml moučkového cukru
110 ml oleje
220 ml vlažného mléka
3 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
3 vejce
KRÉM:
2 smetany ke šlehání (33%)
2 čokolády Ledové kaštany
Postup
Den dopředu si uděláme krém: Svaříme smetany s nalámanými ledovými kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice ztuhnout do druhého dne. Druhý den uděláme těsto - ušleháme vejce s cukrem, poté přidáme ostatní suroviny. Dáme péct do trouby na 160 °C, dokud není těsto upečené. Jakmile buchta zchladne, vyšleháme do tuha na krém na nejvyšším stupni a natřeme krém na buchtu. Povrch můžeme posypat strouhanými ořechy nebo čokoládou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 985x
Komentáře receptu Pařížské kostky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!