Pařížské kostky

Suroviny

440 ml polohrubé mouky
440 ml moučkového cukru
110 ml oleje
220 ml vlažného mléka
3 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
3 vejce

KRÉM:
2 smetany ke šlehání (33%)
2 čokolády Ledové kaštany

recept nemá fotografii

Postup

Den dopředu si uděláme krém: Svaříme smetany s nalámanými ledovými kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice ztuhnout do druhého dne. Druhý den uděláme těsto - ušleháme vejce s cukrem, poté přidáme ostatní suroviny. Dáme péct do trouby na 160 °C, dokud není těsto upečené. Jakmile buchta zchladne, vyšleháme do tuha na krém na nejvyšším stupni a natřeme krém na buchtu. Povrch můžeme posypat strouhanými ořechy nebo čokoládou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 985x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pařížské kostky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist