Hřiby v pivním těstíčku

Suroviny

250 g hřibů
sůl
hladká mouka

TĚSTO:
100 g rozpuštěného másla
2 vejce (žloutky a bílky zvlášť)
250 g polohrubé mouky
250 ml piva
sůl
mletý pepř
tuk na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Hřiby očistíme a nakrájíme na plátky. Mírně je osolíme a obalíme v hladké mouce.

Do vychladlého másla zašleháme žloutky, mouku a pak přilijeme pivo, osolíme a opepříme. Pak vmícháme tuhý sníh z bílků. V hluboké pánvi rozpálíme tolik tuku, aby v něm mohly hříbky plavat. Pomocí vidliček kousky hub obalíme v těstíčku a opékáme v pánvi, hotové je odkládáme na papírové utěrky, aby odsály tuk.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 358x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hřiby v pivním těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist