Ragů z hovězího srdce I.

Suroviny

750 g hovězího srdce
1 velká cibule (nebo 200 g pórku)
2 lžíce másla
2 lžíce rajského protlaku
sůl
mletý bílý pepř
mletá pálivá paprika
250 ml masového vývaru
2 lžíce hladké mouky
125 ml kyselé smetany
2 žloutky
2 lžíce nakrájené pažitky
2 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Srdce řádně vypereme, zbavíme všech zbytků krve, šlach a tuku. Takto očištěné a osušené maso nakrájíme na 4 cm velké kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, očištěný pórek na tenká kolečka a zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme srdce a při střední teplotě opékáme asi 5 minut. Rajský protlak smícháme s masovým vývarem a kořením a polovinou podlijeme maso. Dusíme pod pokličkou asi 1,5 hodiny, občas zamícháme a podléváme zbylým masovým vývarem. Nakonec ragú odstavíme ze sporáku, zahustíme smetanou, rozšlehanými žloutky a hladkou moukou.

Na talíři posypeme pažitkou. Podáváme s barevnými těstovinami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 437x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ragů z hovězího srdce I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist