Hrušky v omáčce z portského vína
Suroviny
100 ml hustého bílého jogurtu
1/4 lžičky mleté skořice + svitky na ozdobu
4 lžíce hnědého cukru
30 g másla
4 oloupané hrušky
125 ml pomerančového džusu
70 ml portského vína
Postup
Jogurt smícháme se skořicí a lžící cukru. Dáme stranou. Velkou pánev rozehřejeme na středním plameni, přidáme máslo, zbylý cukr a hrušky a opékáme je 2 - 3 minuty z každé strany dozlatova. Poté přilijeme víno a pomerančový džus a vaříme dalších 5 minut.
Hrušky podáváme přelité omáčkou a s kopečkem jogurtu a svitkem skořice.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 471x
Komentáře receptu Hrušky v omáčce z portského vína
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!