Hrušková zavařenina s vanilkou

Suroviny

8 hrnků omytých, osušených nasekaných hrušek s tenkou slupkou (ostatní je třeba oloupat, zbavených jádřinců)
semínka ze 2 vanilkových lusků
800 g krupicového cukru
1 sáček pektinu

recept nemá fotografii

Postup

Nakrájené hrušky nasypeme do hrnce, přidáme dřeň z lusků a přisypeme cukr. Zahříváme, dokud nejdou hrušky lehce rozmáčknout. Hrušky rozmačkáme, připádně rozmixujeme. Teprve poté přidáme pektin a přivedeme k varu. Necháme pár minut probublávat, aby měla zavařenina hutnou konzistenci. Horkou jí plníme do čistých sklenic, uzavřeme a na 15 minut postavíme dnem vzhůru.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 479x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hrušková zavařenina s vanilkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist