Candát po selsku

Suroviny

1 menší candát
šťáva z 1/2 citrónu
sůl
pepř
2 lžíce oleje
2 papriky
3 rajčata

recept nemá fotografii

Postup

Candáta očistíme, omyjeme, podélně rozpůlíme a zbavíme kůže. Dáme do pekáče, zakapeme šťávou z půlky citrónu, osolíme, opepříme a přelijeme 2 lžícemi oleje. Přidáme na kostky nakrájené papriky a rajčata.

Pekáče překryjeme alobalem a v předem vyhřáté troubě při nízké teplotě zvolna podusíme doměkka.

Podáváme s bílým pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 241x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Candát po selsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist