Ryba na zázvoru se špenátem
Suroviny
8 plátků sladkovodní ryby
1 - 2 vejce
1 lžíce škrobu
3 stroužky utřeného česneku
kousek čerstvého zázvoru
sůl
máslo
olej
špenátový protlak
Postup
V misce rozšleháme vejce se škrobem, utřeným česnekem a kouskem jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru. Rybu osolíme a alespoň na půl hodiny naložíme do připraveného těstíčka. Na pánvi na směsi oleje a másla ryby po obou stranách opečeme. V kastrůlku si podle chuti připravíme špenátový protlak.
Jednotlivé porce ryby přeléváme špenátem a servírujeme s vařenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 121x
Komentáře receptu Ryba na zázvoru se špenátem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!