Ryba v hořčičné omáčce

Suroviny

4 porce jakékoliv ryby (mořské i sladkovodní)
8 lžic kysané smetany
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
pepř
hladká mouka
máslo
olej

recept nemá fotografii

Postup

Rybu zbavíme kůže i kostí. Osolíme a opepříme. Lehce jí obalíme v hladké mouce a z obou stran opečeme na pánvi na směsi másla a oleje. Rybu vyndáme a do výpeku vmícháme kysanou smetanu a plnotučnou hořčici, krátce povaříme. Jednotlivé porce přelijeme omáčkou a podáváme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 966x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ryba v hořčičné omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist