Malínské vepřové žebírko

Suroviny

4 vepřová žebírka
3 jablka
40 g křenu
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
sůl
mletý pepř
hřebíček
cukr
citronová šťáva
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Jablka oloupeme a vyjádřincujeme. Jedno nastrouháme a smícháme s křenem, cukrem, solí, citronovou šťávou.

Žebírka po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, pomoučíme a na oleji z jedné strany opečeme. Poté přidáme zbývající jablka nakrájená na osminky, do kterých jsme vpíchli hřebíček. Doplníme máslem a zvolna společně dohotovíme.

Na talíře dáváme žebírka, řezy opečených jablek a doplníme připraveným křenem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 005x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Malínské vepřové žebírko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist