Zabijačkový talíř

Suroviny

moravské jitrnice
kroupová jelítka
jelitový a jitrnicový prejt
Valašský špek
700 g hlávkového zelí
60 g cibule
30 g tuku
kmín
hladká mouka
cukr
ocet
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, krátce spaříme, zalijeme trochou vody a dusíme do poloměkka. Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme kmín, zaprášíme moukou a ještě krátce osmahneme. Zamícháme do zelí a za občasného promíchání dusíme doměkka. Zelí dochutíme cukrem, octem a solí. Na závěr přimícháme kostičky opečeného Valašského špeku. Všechny uvedené zabijačkové speciality tepelně upravíme na pánvi a servírujeme s připraveným zelím.

Jako příloha se hodí brambory nebo pečivo.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 789x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zabijačkový talíř


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist