Beskydský králík

Suroviny

1 králík
uzené maso
cibule
česnek
bobkový list
mletý pepř
sůl
olej
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Králíka rozdělíme na porce, omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme přes noc odležet. Uzené maso nakrájíme na kostičky, dáme do hrnce s rozehřátým olejem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a zpěníme dorůžova. Přidáme porce králíka, okořeníme, osolíme a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou.

Když bude maso měkké, vyjmeme ho, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, opražíme, zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 057x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Beskydský králík


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist