Kaštanová nádivka
Suroviny
400 g bílého pečiva
150 g loupaných a spařených jedlých kaštanů
4 vejce
80 g másla
1 cibule
2 lžíce nasekané šalvěje
1 snítka tymiánu
200 ml smetany
Postup
Z bílku ušleháme tuhý sníh. Máslo rozpustíme a orestujeme na něm nakrájenou cibulku s kaštany. Po chvilce přidáme tymián a šalvěj. Poté kaštany zalijeme smetanou a krátce povaříme.
Housku nakrájíme a dáme do misky. Přidáme k ní žloutky a směs z hrnce. Za stálého míchání přidáváme sníh. Poté osolíme, přendáme do pekáčku a pečeme 30 až 45 minut při 180 °C.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 488x
Komentáře receptu Kaštanová nádivka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!