Zvěřinové ragú s hříbky
Suroviny
300 g kančí kýty
300 g dančího hřbetu
100 g sušených hříbků
300 g šalotky
2 lžíce koření "divočina"
1 dl olivového oleje
2 snítky tymiánu
300 ml vývaru Demi glace
150 ml smetany
Postup
Maso nakrájíme na kostky. Kostky masa posypeme tymiánem, přidáme koření "divočina" a opepříme, zakapeme olejem. Promícháme a necháme přes noc v lednici. Až druhý den maso osolíme.
Rozehřejeme olej, na který dáme opékat maso. Poté ho dáme do hrnce a necháme ho zatáhnout, až poté zamícháme. Šalotku nakrájíme na kousky a přidáme do hrnce. Opečeme, přidáme houby a přilijeme vodu, ve které se namáčely sušené houby a demi glas. Vaříme, dokud maso nebude měkké. Na závěr zahřejeme smetanu a nalijeme ji do ragú.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 8 724x
Komentáře receptu Zvěřinové ragú s hříbky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!