Svíčkové řezy s drůbežími játry a se žampiony
Suroviny
750 g hovězí svíčkové
200 g drůbežích jater
70 g cibule
50 g kečupu
1 červená sladká paprika
50 ml červeného vína
200 g čerstvých žampionů
olej
zelená petrželka
sůl
pepř
Postup
Ze svíčkové nakrájíme plátky, které na rozpáleném oleji zprudka osmažíme z obou stran a necháme chvíli odležet. Játra na tuku orestujeme s nakrájenou cibulkou a plátky žampionů. Přidáme kečup, víno, osolíme a opepříme a na tuto směs dáváme plátky opečené svíčkové.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 753x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Svíčkové řezy s drůbežími játry a se žampiony
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!