Hovězí na žampionech a víně

Suroviny

500 g zadního hovězího
150 g žampionů
1 lusk červené papriky
1 cibule
500 ml zeleninového vývaru
150 ml červeného vína
hrnek smetany
hotová jíška tmavá
sůl
sladká paprika
kayenský pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme. Přidáme nakrájenou cibuli a paprikový lusk, který jsme nakrájeli nadrobno. Osolíme, ochutíme sladkou paprikou a kayenským pepřem. Zalijeme vínem a vývarem, asi hodinu vaříme, dokud maso nebude měkké a kousky papriky se téměř nerozvaří. Potom přidáme žampiony, které jsme nakrájeli na plátky a dalších 20 minut vaříme. Nakonec zalijeme smetanou a zahustíme jíškou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 022x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí na žampionech a víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist