Bábovka z podmáslí a rebarbory

Suroviny

1 hrnek rebarbory
1 vejce
1 hrnek krupicového cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek podmáslí
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
1 hrnek oleje
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Vejce utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáváme postupně olej a zašleháváme ostatní suroviny. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou a oloupanou rebarboru.

Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme 30 - 40 minut při 170 °C. Dle chuti můžeme potřít čokoládovou polevou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 935x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bábovka z podmáslí a rebarbory


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist