Bábovka z podmáslí a rebarbory
Suroviny
1 hrnek rebarbory
1 vejce
1 hrnek krupicového cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek podmáslí
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
1 hrnek oleje
sůl
Postup
Vejce utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáváme postupně olej a zašleháváme ostatní suroviny. Nakonec přidáme nadrobno nakrájenou a oloupanou rebarboru.
Těsto dáme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme 30 - 40 minut při 170 °C. Dle chuti můžeme potřít čokoládovou polevou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 935x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bábovka z podmáslí a rebarbory
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!