Sendvič s pečeným bůčkem, zelím, sýrem a olivami

Suroviny

500 g bůčku
3 - 4 stroužky česneku
1/2 cibule, nakrájená na tenká kolečka
1 lžička kmínu
sůl
4 velké krajíce chleba
dijonská hořčice
1 sáček sterilovaného bílého zelí
4 plátky ementálu
4 plátky čedaru
kyselé okurky

recept nemá fotografii

Postup

Bůček ze všech stran osolíme, vetřeme do něj rozmělněné stroužky česneku. Cibuli nasypeme na dno pekáče, navrch dáme bůček, posypeme ho kmínem a lehce podlijeme vodou. Pečeme při 160 °C asi 2 hodiny. Necháme zcela vychladnout, potom nakrájíme na kousky.

Polovinu chlebů namažeme vypečeným sádlem z bůčku a hořčicí, navrch dáme plátky bůčku, zelí, vždy po dvou plátcích obou sýrů, plátky okurky, přiklopíme zbylými chleby, překrojíme a můžeme podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 783x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Sendvič s pečeným bůčkem, zelím, sýrem a olivami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist