Lepenice I.
Suroviny
600 g brambor
sůl
kmín
2 lžíce sádla
1 cibule
300 g kysaného zelí
80 g slaniny
Postup
Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě, přidáme kmín. Scedíme, rozšťoucháme. Cibuli necháme zesklovatět a zamícháme k ní podušené kysané zelí. Na talíři poléváme rozškvařenou slaninou a podáváme s opečenou uzeninou nebo na kostky nakrájeným vepřovým bůčkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 969x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Lepenice I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!