Pečený kapr s křenem
Suroviny
4 porce kapra (120 - 150 g)
1 lžíce oleje
2 lžíce másla
sůl
mletý pepř
hladká mouka
citronová šťáva
křen
worcesterská omáčka
Postup
Porce kapra opláchneme, osušíme a na povrchu uděláme 3 zářezy. Potom osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, worcesterem, olejem a necháme 3 hodiny odležet. Potom obalíme v hladké mouce, dáme na pánev s olejem a po obou stranách lehce opečeme. V troubě zvolna dopečeme.
Jednotlivé porce dáváme na talíř a bohatě posypeme čerstvým nastrouhaným křenem. Podáváme s různě upravenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 010x
Komentáře receptu Pečený kapr s křenem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!