Hovězí v pivu a zelenině
Suroviny
400 g hovězího předního
70 g rostlinného tuku
světlé pivo
70 g cibule
300 g hlávkového zelí
200 g zelených fazolek
200 g mrkve
150 g pórku
100 g syrových brambor
majoránka
sůl
pepř
Postup
Maso nakrájíme na kostky a společně s cibulí opečeme na tuku, osolíme a opepříme. Opečené maso zalijeme pivem a dusíme do poloměkka. K masu přidáme zeleninu a oloupanou ostrouhanou bramboru a dále dusíme, dokud není maso úplně měkké. Přidáme majoránku a můžeme podávat.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 881x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hovězí v pivu a zelenině
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!