Hovězí v pivu a zelenině

Suroviny

400 g hovězího předního
70 g rostlinného tuku
světlé pivo
70 g cibule
300 g hlávkového zelí
200 g zelených fazolek
200 g mrkve
150 g pórku
100 g syrových brambor
majoránka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky a společně s cibulí opečeme na tuku, osolíme a opepříme. Opečené maso zalijeme pivem a dusíme do poloměkka. K masu přidáme zeleninu a oloupanou ostrouhanou bramboru a dále dusíme, dokud není maso úplně měkké. Přidáme majoránku a můžeme podávat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 881x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí v pivu a zelenině


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist