Cumberlandská omáčka k jehněčímu masu
Suroviny
2 lžíce marmelády z červeného rybízu
3 dl červeného vína
strouhaná kůra z 1 pomeranče
šťáva z 1 pomeranče
šťáva z 1/2 citronu
sůl
pepř
Postup
Do malého kastrolu dáme marmeládu a opatrně jí zahříváme, dokud se nerozpustí. Přilijeme víno, přidáme strouhanou kůru z pomeranče a přivedeme téměř k varu. Šleháme a 5 minut držíme těsně pod bodem varu. Přidáme šťávu z pomeranče a 1/2 citronu a dalších 5 minut zahříváme. Přecedíme, osolíme a opepříme.
Omáčku podáváme horkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 412x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Cumberlandská omáčka k jehněčímu masu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!