Cumberlandská omáčka k jehněčímu masu

Suroviny

2 lžíce marmelády z červeného rybízu
3 dl červeného vína
strouhaná kůra z 1 pomeranče
šťáva z 1 pomeranče
šťáva z 1/2 citronu
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Do malého kastrolu dáme marmeládu a opatrně jí zahříváme, dokud se nerozpustí. Přilijeme víno, přidáme strouhanou kůru z pomeranče a přivedeme téměř k varu. Šleháme a 5 minut držíme těsně pod bodem varu. Přidáme šťávu z pomeranče a 1/2 citronu a dalších 5 minut zahříváme. Přecedíme, osolíme a opepříme.

Omáčku podáváme horkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 412x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cumberlandská omáčka k jehněčímu masu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist