Starodávná křepelka
Suroviny
4 křepelky
8 plátků libové slaniny
2 lžíce másla
1 cibule
4 lžíce sušeného ovoce
50 g loupaných mandlí
sůl
zázvor
pepř
Postup
Očištěné, vykuchané a opláchnuté křepelky podélně rozpůlíme. Osolíme je, okořeníme a obalíme do tenkých plátků libové slaniny a dáme do kastrolku s máslem a jemně nakrájenou cibulí. Zlehka osmahneme a dusíme téměř doměkka. Na závěr přidáme sušené ovoce a ještě krátce podusíme.
Při podávání zdobíme spařenými mandlemi a s různě upravenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3 651x
Hodnocení receptu:
0,00 (počet: 1)
0,00
1
10
Komentáře receptu Starodávná křepelka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!