Starodávná křepelka

Suroviny

4 křepelky
8 plátků libové slaniny
2 lžíce másla
1 cibule
4 lžíce sušeného ovoce
50 g loupaných mandlí
sůl
zázvor
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné, vykuchané a opláchnuté křepelky podélně rozpůlíme. Osolíme je, okořeníme a obalíme do tenkých plátků libové slaniny a dáme do kastrolku s máslem a jemně nakrájenou cibulí. Zlehka osmahneme a dusíme téměř doměkka. Na závěr přidáme sušené ovoce a ještě krátce podusíme.

Při podávání zdobíme spařenými mandlemi a s různě upravenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 651x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0,00 (počet: 1) 0,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Starodávná křepelka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist