Hovězí tokáň

Suroviny

800 g předního hovězího masa (krk)
3 lžíce oleje
3 lžíce hladké mouky
4 cibule
4 paprikové lusky
1 lžíce rajského protlaku
2 dl červeného vína
2 hrnky masového vývaru
mletý bílý pepř
sůl
2 lžíce másla

recept nemá fotografii

Postup

Maso očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dorůžova, poté přidáme maso. Osolíme, opepříme, osmahneme a za stálého míchání podusíme. Zalijeme vývarem a zvolna dusíme ve vlastní šťávě. Když je maso měkké, zahustíme máslovou jíškou, prošleháme a dobře provaříme. Nakonec přidáme červené víno a na nudličky nakrájené podušené paprikové lusky.

Prohřejeme a podáváme s dušenou rýží nebo bramborem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 902x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1,00 (počet: 3) 1,00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí tokáň


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist