Pastýřské kapsy

Suroviny

600 g jehněčí kýty bez kosti
1 lžíce oleje
1 lžička másla
100 g šalotky
2 větší rajčata
3 sladké špičaté papriky
150 g žampionů
40 g másla
1 lžička tymiánu
sůl
mletý černý pepř
1 svazek mladé cibule
1 svazek petrželové natě
chlebová placka

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostičky cca 1 cm velké. Šalotku oloupeme, větší kousky rozkrojíme na půlky, rajčata spaříme, zbavíme slupky a dužinu nakrájíme na kostky. Omytou papriku rozkrojíme po délce, očistíme od vnitřků, znovu opláchneme a nakrájíme na proužky. Houby očistíme, opláchneme a necháme okapat.

Troubu předehřejeme na 150 °C. Na pánvi rozpustíme tuk, přidáme maso a asi 10 minut po všech stranách restujeme. Přidáme máslo, zeleninu a 1 minutu smažíme. Přidáme houby a tymián a smažíme další 2 minuty, potom snížíme teplotu a dosmažíme 5 minut.

Chlebovou placku dáme do trouby a mezitím očistíme mladou cibulku, podélně jí rozkrojíme a omyjeme petržel. Placku vyndáme z trouby a rozkrojíme na čtvrtky. Do každé vykrojíme kapsu a naplníme porcí masa se zeleninou. Petrželovou nať a mladé cibulky rozdělíme k jednotlivým porcím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 614x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pastýřské kapsy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist