Hrachové lívance s kysaným zelím

Suroviny

400 g hrachu
3 vejce
2 lžíce strouhané housky
1 houska namočená v mléce
400 g kysaného zelí
50 g oleje
70 g cibule
česnek
majoránka
drcený kmín
mletý pepř
sůl
olej na pečení

recept nemá fotografii

Postup

Hrách namočíme na 6 hodin a potom ho uvaříme doměkka. Scedíme a umeleme ho. K této hrachové směsi přidáme vejce, utřený česnek, vymačkanou housku a dle potřeby přidáme strouhanku, okořeníme a osolíme. Dobře zamícháme a dáváme do lívanečníku vymazaného olejem. Pečeme po obou stranách dozlatova.

Zelný salát připravíme tak, že přesekáme kysané zelí, osolíme, přidáme mletý pepř, zalijeme olejem a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 859x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hrachové lívance s kysaným zelím


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist