Pivní štrůdl I.
Suroviny
250 g hladké mousky
1 kostka stoprocentního tuku
2,5 dcl piva
4 jablka
skořicový cukr
Postup
Mouku smícháme s tukem a pivem a vypracujeme těsto, které po vyválení poklademe nastrouhanými jablky, která posypeme skořicovým cukrem a zabalíme.
Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 682x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Pivní štrůdl I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!