Vepřový guláš na pivě a česneku
Suroviny
600 g vepřového masa z plece
1/2 lžíce mleté sladké papriky
sůl
špetka kmínu
80 g sádla
20 g hladké mouky
1 stroužek česneku
0,3 dl světlého piva 10 °
1 krajíc staršího chleba
kousek citronové kůry
Postup
Maso nakrájíme na kostky, vložíme sádlo, opečeme, přidáme papriku, trochu podlijeme pivem a dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme, k vydušené šťávě přidáme nastrouhaný chléb, zředíme a rozšleháme s pivem a zvolna povaříme na hustou, hladkou omáčku. Nakonec dochutíme kmínem, česnekem a prohřejeme s masem.
Podáváme s malými knedlíčky nebo brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2 125x
Komentáře receptu Vepřový guláš na pivě a česneku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!