Vepřový guláš na pivě a česneku

Suroviny

600 g vepřového masa z plece
1/2 lžíce mleté sladké papriky
sůl
špetka kmínu
80 g sádla
20 g hladké mouky
1 stroužek česneku
0,3 dl světlého piva 10 °
1 krajíc staršího chleba
kousek citronové kůry

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostky, vložíme sádlo, opečeme, přidáme papriku, trochu podlijeme pivem a dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme, k vydušené šťávě přidáme nastrouhaný chléb, zředíme a rozšleháme s pivem a zvolna povaříme na hustou, hladkou omáčku. Nakonec dochutíme kmínem, česnekem a prohřejeme s masem.

Podáváme s malými knedlíčky nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 125x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřový guláš na pivě a česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist