Rybí paprikáš
Suroviny
800 g rybího filé
2 dl smetany
1 lžíce hladké mouky
1 středně velká cibule
1 lžíce mleté sladké papriky
2 lžíce sádla
pepř
sůl
citronová šťáva
Postup
Rybí filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a dáme asi na 1 hodinu odležet do chladu. Zatím jemně nakrájíme cibuli, zpěníme ji na sádle, přimícháme mletou papriku a krátce zamícháme. Mírně podléváme a dusíme na malém plameni. Na tento základ vložíme rybu a po 10 minutách ji zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Rybu dodusíme na mírném ohni doměkka, omáčku dochutíme citronovou šťávou a solí.
Podáváme s tarhoňou, rýží nebo noky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 1 735x
Komentáře receptu Rybí paprikáš
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!