Uzené kotlety na červeném víně

Suroviny

1,5 kg uzené kotlety
200 g sušených švestek
5 dcl červeného vína
2 mrkve
1 lžíce ostré hořčice
křen
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso dáme do pekáče, přidáme švestky a zalijeme vínem smíchaným s 2,5 dcl vody. Přikryjeme a ideálně 24 hodin marinujeme. Připravíme mrkev - očistíme jí a nakrájíme na kolečka. Pak maso vyjmeme z marinády, osušíme, potřeme hořčicí, dáme zpět do pekáče, přidáme mrkev, přikryjeme a pečemee ve vyhřáté troubě asi 50 minut.

Během pečení maso obracíme a poléváme šťávou. Měkké maso vyndáme, výpek ochutíme solí a pepřem, dle potřeby dolijeme vodu a povaříme. Maso podáváme nakrájené na plátky polité omáčkou.

Jako přílohu podáváme rýži nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 064x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Uzené kotlety na červeném víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist