Rybí guláš

Suroviny

VÝVAR:
2 kapří hlavy
1/2 kapra
1 lín
250 g mořské štiky
350 g jiker a mlíčí
10 kuliček černého pepře
1/4 lžičky hořčičného semene
kousek zázvoru
kousek muškátového květu
2 mrkve
1 petržel
1/2 kedlubny
1/4 celeru
1 lžíce octa
sůl

GULÁŠ:
2 lžíce sádla
2 cibule
2 zelené papriky
4 rajčata
2 lžičky mleté sladké papriky
1/2 lžičky černého pepře
1/2 lžičky bílého pepře
1/2 lžičky cayenského pepře
muškátový oříšek
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Ryby vykostíme, maso ze štiky nakrájíme na kousky, obalíme v koření a necháme odpočinout. Z hlav a kostí s celou kořenovou zeleninou uděláme vývar. Vnitřnosti dáme vařit zvlášť ve slané a octové vodě.

Na sádle dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, podlijeme vývarem a chvilku dusíme, přidáme vykostěné maso a zbytek koření. Znovu trošku podlijeme a dál dusíme. Potom přidáme k masu na kolečka nakrájená rajčata a chvíli dusíme. Nakonec přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, zbytky masa z kostí a hlav, přecezený vývar a uvařené vnitřnosti. Nemícháme! Po krátkém mírném varu dochutíme muškátovým oříškem, můžeme přidat i pepř a sůl.

Podáváme s bagetou, vekou nebo bílým chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 321x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí guláš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist