Vepřové maso na houbách a na smetaně

Suroviny

500 g vepřové kýty
1 větší cibule
1 lžička koření divočina od Vitany
kmín
sůl
1 hrst sušených hub nebo čerstvé
1-2 lžíce hladké mouky
1 smetana
citronová š500g veprova kyta,1vetsi cibule,1lzicka koreni divocina od vitany,kmin,sul,1hrst susenych hub nebo cerstve,1-2lzice hladke mouky
1 smetana
citronova šťáva

recept nemá fotografii

Postup

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky pokrájené maso, orestujeme, přidáme koření sůl, houby. Když vše pustí šťávu, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Nakonec přidáme smetanu a zahustíme moukou, kterou jsme rozmíchali v trošce vody. Necháme projít varem a ještě chvíli provaříme. Dochutíme několika kapkami citrónové šťávy.

Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 383x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 1) 10,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové maso na houbách a na smetaně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist