Ředvičková pomazánka
Suroviny
1 svazek ředkviček
250 g brynzy
3 lžíce smetany
sůl
bílý pepř
1 bageta
máslo
pažitka
Postup
Ředkvičky očistíme a omyjeme. 3 až 4 kusy si necháme na ozdobení, zbytek nastrouháme. Pažitku opláchneme a nasekáme. Brynzu umícháme se smetanou, přidáme nastrouhané ředkvičky a pažitku. Dle chuti dosolíme a opepříme. Vše ještě promícháme a dáme odležet do ledničky.
Bagetu pokrájíme, potřeme máslem a zapečeme v troubě (můžeme ji opéct i na pánvi). Pomazánku mažeme na plátky bagety, ozdobíme kousky ředkviček a petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 609x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ředvičková pomazánka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!