Vinná klobása s pivem
Suroviny
600 g vinné klobásy
350 ml černého piva
2 lžíce plnotučné hořčice
3 stroužky česneku
mletý pepř
chilli koření
Šťouchané brambory:
1 kg brambor
1 cibule
100 g anglické slaniny
kousek másla
sůl
Postup
Vinnou klobásu stočíme do šneků a spíchneme špejlí. Opečeme ji na oleji do zlatova. Pivo, hořčici, česnek a koření smícháme a nalijeme do pekáčku. Na to vložíme opečené vinné klobásy a dopečeme v troubě při 200 st. C asi 20 minut.
Jako přílohu můžeme použít Šťouchané brambory:
Brambory oloupeme a uvaříme do měkka v osolené vodě. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozšťoucháme. Pokrájenou cibuli a slaninu osmažíme na pánvi, přidáme k bramborám a promícháme. Podle chuti dosolíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 558x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vinná klobása s pivem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!