Vinná klobása s pivem

Suroviny

600 g vinné klobásy
350 ml černého piva
2 lžíce plnotučné hořčice
3 stroužky česneku
mletý pepř
chilli koření

Šťouchané brambory:
1 kg brambor
1 cibule
100 g anglické slaniny
kousek másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Vinnou klobásu stočíme do šneků a spíchneme špejlí. Opečeme ji na oleji do zlatova. Pivo, hořčici, česnek a koření smícháme a nalijeme do pekáčku. Na to vložíme opečené vinné klobásy a dopečeme v troubě při 200 st. C asi 20 minut.

Jako přílohu můžeme použít Šťouchané brambory:
Brambory oloupeme a uvaříme do měkka v osolené vodě. Vodu slijeme, přidáme máslo a rozšťoucháme. Pokrájenou cibuli a slaninu osmažíme na pánvi, přidáme k bramborám a promícháme. Podle chuti dosolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 558x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vinná klobása s pivem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist