Rozlítané ptáčky

Suroviny

500 g předního hovězího
2 vejce uvařená na tvrdo
2 kyselé okurky
100 g špeku
100 g měkkého salámu (Gothaj)
2 cibule
2 lžíce plnotučné hořčice
olej
sůl
pepř
bujon
tmavá jíška (knorr)

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme, osolíme a opepříme. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme maso, hořčici, pokrájený špek, promícháme a přilijeme vodu s bujonem. Dusíme, pokud maso není měkké. Potom do omáčky přidáme nahrubo pokrájené vařené vejce, okurku a salám a ještě podusíme asi 10 minut.

Nakonec omáčku zahustíme jíškou, dosolíme a chvilku ještě povaříme.
Příloha: kynutý knedlík, rýže.

Poznámka:
Dříve jsem pracně balila ptáčky, nyní to vařím tímto způsobem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8 583x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1,00 (počet: 2) 1,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rozlítané ptáčky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist