Bramborová pečená kaše

Suroviny

brambory
sůl
voda
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly brambory akorát ponořené. Osolíme a uvaříme do měkka. Vodu neslíváme. Brambory s vodou rozšťoucháme, přidáme hladkou mouku, aby byla kaše hustá, teplo stáhnemem na minimum a šťouchadlem pořádně promícháme. Pak odstavíme ze zdroje tepla, přikryjeme pokličkou a necháme 15 minut odstát.

Poté opékáme na pánvi do zlatova. Jako přílohu použijeme kyselé okurky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 007x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,00 (počet: 1) 7,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborová pečená kaše


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist