Bramborák rodeo

Suroviny

Bramboráky:
1 kg brambor
1 hrnek mléka
1 vejce
polohrubá mouka
česnek
sůl
mletý pepř
majoránka
sádlo (olej)

Náplň:
300 g vepřové kýty
500 g veprových nebo kuřecích jater
3 cibule
2 apriky
150 g žampionů
1 pórek
150 g sýra Niva
200 g eidamu
sůl
mletý pepř
chilli
kečup
olej

recept nemá fotografii

Postup

Začínáme s přípravou těsta na bramboráky. Oloupané brambory nastrouháme, zalijeme teplým mlékem, přidáme vejce, utřený česnek, zahustíme moukou a podle chuti osolíme a okořeníme.

Nejdříve si připravíme náplň. Očistíme a pokrájíme všechny suroviny. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kousky pokrájené vepřové maso a játra. Lehce promícháme, opečeme, okořeníme. Poté přidáme pokrájenou zeleninu a houby, opět promícháme a můžeme přidat trochu kečupu. Úplně nakonec přidáme nastrouhanou Nivu a počkáme, až se sýr rozpustí. Solíme až na závěr, aby játra neztvrdla. Hotovou masovou směs udržujeme v teple.

Na pánvi na rozpáleném tuku upečeme několik větších bramboráků. Na talíř dáme horký bramborák, na něj navršíme kopec náplně a posypeme strouhaným eidamem.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 661x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborák rodeo


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist