Salát z kysaného zelí se sledi
Suroviny
500 g kysaného zelí
200 g filetů z kyselých sleďů
1 jablko
1 paprika
sůl
Zálivka:
200 g zakysané smetany
1 lžíce ostré hořčice
2 jarní cibulky
sůl
Postup
Z kysaného zelí vymačkáme přebytečnou tekutinu a je-li třeba, pokrájíme ho. Omyjeme a očistíme jablka a pokrájíme je na čtvrtky a ty na plátky. Papriku pokrájíme na proužky. Filety pokrájíme na větší kousky. Vše společně lehce promícháme.
Na zálivku smícháme zakysanou smetanu se solí a horčicí (můžeme přidat i lžíci majonézy).
Zeleninu rozdělíme do misek, polijeme zálivkou a posypeme nasekanou jarní cibulkou. Podáváme s pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 805x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Salát z kysaného zelí se sledi
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!