Marinovaný králík

Suroviny

1 králík
Marináda:
1 sklenka oleje
2 lžíce hořčice
1 lžíce octa
půl lžíce sladké papriky
půl lžičky pepře
4 stroužky česneku sůl

recept nemá fotografii

Postup

Všechny suroviny na marinádu promícháme.
Králíka naporcujeme, zalijeme marinádou, přikryjeme a necháme přes noc odležet.
Druhý dne takto připravené králičí porce upečeme v troubě do měkka. Podáváme s bramborem nebo s bramborovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 329x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinovaný králík


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist