Marinovaný králík
Suroviny
1 králík
Marináda:
1 sklenka oleje
2 lžíce hořčice
1 lžíce octa
půl lžíce sladké papriky
půl lžičky pepře
4 stroužky česneku sůl
Postup
Všechny suroviny na marinádu promícháme.
Králíka naporcujeme, zalijeme marinádou, přikryjeme a necháme přes noc odležet.
Druhý dne takto připravené králičí porce upečeme v troubě do měkka. Podáváme s bramborem nebo s bramborovým knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 329x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Marinovaný králík
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!