Kapr v petrželkovém těstíčku

Suroviny

4 porce kapra
sůl
mletý pepř
olej na smažení
citrón

Na těstíčko:
1 vejce
3 lžíce bílého vína
2 lžíce hladké mouky
sůl
hladká petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra osušíme, vydatně pokapeme citrónem a necháme v chladnu asi 2 hodiny odležet.
Těstíčkou si připravíme smícháním (ušleháním) vejce, vína, mouky a soli. Nasekanou petrželku přidáme až nakonec. Pokud je těstíčko řídké, přidáme trochu mouky.
Porce ryby osolíme a opepříme, obalíme v těstíčku a osmažíme.
Podáváme s bramborem, bramborovou kaší či bramborovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 358x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr v petrželkovém těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist