Vepřové minutky s meruňkovou omáčkou
Suroviny
4 plátky z vepřové kýty
sůl
olej
Na omáčku:
100 g sušených meruněk
masox
1 feferonka
250 ml vody
4 lžíce smetany
Postup
Meruňky, feferonku a masox rozvaříme ve vodě, umixujeme, přidáme smetanu a krátce provaříme.
Maso naklepeme, osolím a opečeme na oleji jako klasickou minutku.
Na talíři maso přelijeme omáčkou, podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 170x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřové minutky s meruňkovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!