Pikantní vepřové nudličky

Suroviny

instatní čínské nudle
300 g vepřové kýty
2 stvoly řapíkatého celeru
100 g pórku
2 lžíce vyloupaných pistácií
2 feferonky
30 g čerstvého zázvoru
sůl
olej

Omáčka:
250 ml vody
3 lžíc sojové omáčky
1 lžíce balzamikového octa
1 lžíce chilli omáčky
2 lžičky bramborového škrobu
1 lžička cukru
špetka soli

recept nemá fotografii

Postup

Vepřové maso uvaříme v osolené vodě do měkka. Nudle připravíme dle návodu na obalu.

Zázvor oloupeme a nastrouháme, uvařené maso, celer a pórek nakrájíme na nudličky. Feferonky zbavíme semínek a nakrájíme na kousky. Na oleji vše společně orestujeme, přisypeme pistáciové oříšky, osolíme a opepříme. Nakonec k tomu přimícháme nudle.

Suroviny na omáčku svaříme v kastrůlku a asi pět minut povaříme. Touto omáčkou přelijeme na talíři porci zeleniny s masem a nudlemi.


Poznámka: Jídlo je vhodné pro milovníky ostřejších pokrmů

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 858x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní vepřové nudličky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist