Boloňská omáčka od Lenky

Suroviny

500 g mletého masa (hovězí + vepřové)
1 cibule
2 stroužky česneku
100 g žampionů
1 plechovka loupaných rajčat
olej
500 ml červeného vína
sůl
mletý pepř
bobkový list
bazalka
oregano
parmezán

+ špagety

recept nemá fotografii

Postup

Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a pokrájené žampiony. Když maso zhnědne, podlijeme vínem, přidáme mletý pepř, bobkový list, sůl a prolisovaný česnek. Dusíme asi 15 minut. Potom přidáme rajčatovou konzervu a dusíme dalších 10 minut. Nakonec ochutíme bazalkou a oreganem.

Omáčku nalijeme na uvařené špagety a posypeme parmezánem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 505x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Boloňská omáčka od Lenky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist