Tyrolské řízky

Suroviny

600 g vepřové kotlety vykostěné černy pepř
4 lžíce hořčice
100 g tvrdého uzeného sýra
2 vejce
100 ml mléka
strouhanka
olej

recept nemá fotografii

Postup

Veprove maso nakrájíme na stejne platky a po obou stranach naklepeme. Osolíme, okořeníme pepřem a potřeme hořčicí po obou stranách. Poté obalíme v jemně nastrouhaném sýru, v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.
Smažíme na rozpáleném oleji.

Podáváme s bramborami nebo s bramborovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 562x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tyrolské řízky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist