Boloňské ragú s dýní
Suroviny
600 g dýně
olivový olej
1 cibule
500 g mleté masa (hovězí a vepřové)
500 g drcených rajčat (konzerva)
cukr
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
oregano
Postup
Dýni oloupeme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a osmahneme na rozpáleném oleji. Potí ji vyjmeme. Na oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso a orestujeme. Vmícháme kari koření, zalijeme drcenými rajčaty, trochu přisladíme, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou. Asi po 10 minutách vrátíme zpět dýni a vše společně dále dusíme, dokud dýně nezměkne.
Na závěr dochutíme prolisovaným česnekem, oreganem, solí a mletým pepřem. Podávat můžem se špagetami a posypeme strouhaným sýrem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 663x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Boloňské ragú s dýní
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!